Свіжі новини
ГоловнаПодіїНакласти арешт на сміттєвий бак – таке рішення ухвалив Бердичівський суд

Накласти арешт на сміттєвий бак – таке рішення ухвалив Бердичівський суд

Відповідна ухвала була днями оприлюднена в реєстрі судових рішень.
З клопотанням про арешт сміттєвого бака до судді звернувся слідчий районного відділу поліції, який розслідує крадіжку, що сталась по вулиці Білопільській поблизу магазину «Інкофуд» в ніч на 19 вересня цього року.

Вранці продавці цього магазину виявили відсутність сміттєвого контейнера, який стояв біля будівлі. Вони повідомили про це власнику, а той, перевіривши записи камер спостереження, побачив, що вночі водій електроскутера, який проїжджав повз магазин, потягнув його за собою.

Працівники поліції досить швидко встановили особу викрадача сміттєвих баків, а згодом знайшли і сам бак на одному з дворів у Семенівці.

Як розповів крадій, він з друзями ввечері 18 вересня вживав алкогольні напої, а потім поїхав до друга в Семенівку. По дорозі побачив біля магазину сміттєвий бак і потягнув його за скутером на колесах. Але йому було тяжко так тягнути, тому знайшов у баку серед сміття «гофру», і прив’язав бак до задньої частини скутера.

Працівникам поліції він добровільно віддав електроскутер, на якому здійснив крадіжку, та ключ запалювання від нього.

Чи тягнули сміттєвий бак із Семенівки назад до магазину з тексту судової ухвали незрозуміло. Але саме на цей бак, об’ємом 1100 літрів, та на електроскутер марки “ВІКЕ” моделі “Billgery Model S” зелено-чорного кольору слідчий поліції хотів накласти арешт в рамках відкритого кримінального провадження.

Вивчивши обставини справи, суддя постановив:

  1. «Клопотання слідчого СВ Бердичівського РВП ГУНП в Житомирській області старшого лейтенанта поліції задовольнити частково.
  2. Накласти арешт, із забороною користування та розпорядження, на майно:
  • пластиковий сміттєвий бак ємністю 1100 л зеленого кольору, який було вилучено під час проведення огляду місця події від 23.09.2024р.;
  • електроскутер марки “ВІКЕ” моделі “Billgery Model S” зелено-чорного кольору та ключ запалювання від нього, які були вилучені під час проведення огляду місця події від 23.09.2024р.
  • В задоволенні іншої частини клопотання відмовити.

Виконання ухвали покласти на слідчого СВ Бердичівського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Житомирській області старшого лейтенанта поліції, зобов`язати останнього письмово проінформувати про її виконання заінтересованих осіб».

https://rio-berdychiv.info/novyny/pryhody/naklasty-aresht-na-smittievyj-bak-take-rishennya-ukhvalyv-berdychivskyj-sud

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img