Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі вшанували пам'ять захисників і захисниць

У Житомирі вшанували пам’ять захисників і захисниць

29 вересня на Алеї Слави Героїв, що на майдані Корольова, житомиряни вшанували пам’ять захисників і захисниць, які загинули, захищаючи Україну під час російсько-української війни.

Присутні вшанували полеглих хвилиною мовчання, поклали квіти до їхніх портретів на Алеї Слави та запалили лампадки. Голова громадської організації “Українська військова організація” в Житомирській області та ветеран війни Костянтин Чередник зазначив, що подібні заходи мають важливе значення для громади.

“Ми повинні пам’ятати кожного загиблого воїна. Сьогодні є молоді та сильні люди, готові стати на захист країни замість тих, хто загинув або був поранений”, – сказав ветеран. Секретар Житомирської міської ради Галина Шиманська підкреслила важливість пам’яті про кожного полеглого, а також наголосила на необхідності допомогти тим, хто повернувся з фронту, адаптуватися до цивільного життя.

Наприкінці заходу співачка Ірина Шинкарук виконала пісню “Свіча”, присвячену пам’яті всіх загиблих у російсько-українській війні.

За матеріалами suspilne.media

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img