Свіжі новини
ГоловнаСпортЖитомирський волейбольний клуб "Житичі-Полісся" готовий до участі в Кубку виклику 2024/2025

Житомирський волейбольний клуб “Житичі-Полісся” готовий до участі в Кубку виклику 2024/2025

Чоловічий волейбольний клуб “Житичі-Полісся” вже вдруге змагатиметься на міжнародній арені. Команда візьме участь у престижному європейському турнірі – Кубку виклику (CEV Challenge Cup).

16 та 17 жовтня у місті Тарту (Естонія) житомиряни зустрінуться з одним із естонських професійних клубів – Bigbank Tartu. Для нашої команди цей матч стане  першою міжнародною грою цього сезону. Участь у Кубку виклику відкриває нові горизонти для українського, зокрема житомирського, волейболу, і “Житичі-Полісся” готові показати себе на європейській арені. Естонська команда Bigbank Tartu  неодноразово підтверджувала свій клас на міжнародній арені, і матчі обіцяють бути захопливими для вболівальників обох клубів.

“Для нас цей турнір – це шанс не лише представити Україну, а й відчути справжню атмосферу міжнародного волейболу, зіткнувшись із гідним суперником,” – коментує головний тренер “Житичі-Полісся” Сергій Терейковський. “Ми готуємося з усією серйозністю і націлені на боротьбу за перемогу.”

ВК “Житичі-Полісся” також висловлюють щиру подяку надійному партнеру команди – інвестиційній компанії BGV Group Management Геннадія Буткевича – за постійну підтримку клубу. Завдяки допомозі регіональна волейбольна команда може рухатися вперед, розвивати спортивну інфраструктуру та брати участь у турнірах міжнародного рівня.

Довідка про клуб “Житичі-Полісся”:

—  Володарі Кубку України, сезон 2019/20.

—  Срібні призери Кубку України, сезон 2020/2021.

—  Бронзові призери Кубку України, 2023/24.

—  Володарі Суперкубку України, сезон 2021/22.

—  Бронзові призери чемпіонату України Суперліги, сезон 2023/24.

—  Учасники європейського турніру “Кубку ЄКВ”, сезон 2023/24. 

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img