Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі на відділенні Укрпошти загубився лист

У Житомирі на відділенні Укрпошти загубився лист

Лист, відправлений з Миколаївської області, пропав на відділенні пошти у Житомирі.

“Добрий день, шановні! Дуже прошу адміністратора опублікувати мій допис, це моя єдина реальна можливість дізнатися необхідну інформацію. Буду щиро вдячна Вам!

Відправила пріоритетний рекомендований лист з повідомленням про вручення за номером 5500218274626 від 24 вересня 2024 року з Миколаївської області в Житомирську, сьогодні (12 жовтня) вже дев’ятнадцятий день, а лист ще не дійшов до адресата, відстежується за трек-номером в логістичному центрі Житомира з 29 вересня.

З 6 жовтня 2024 року щоденно зверталася за допомогою до Укрпошти (дзвінки, онлайн-рекламації, повідомлення в соціальні мережі (Інстаграм, Фейсбук), але безрезультативно, нічого, окрім шаблоних відповідей, не отримала, інформація про місцезнаходження листа відсутня. Можливо хтось із житомирян мені зможе допомогти в даній ситуації, раптом хтось працює в зазначеному логістичному центрі, або знає номер телефону, за яким можна звернутися безпосередньо. Дуже сподіваюся на допомогу добрих людей (виросла на Житомирщині і знаю, які там чудові люди живуть, не хочу через цей випадок розчаруватися). Заздалегідь вдячна кожному небайдужому! Бажаю всім мирного неба, сонячних днів і непохитноїі віри в майбутнє!”, – написала у соцмережі Фейсбук Галина Якименко.

Що пишуть читачі у соцмережі:

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img