Свіжі новини
ГоловнаПолітикаУ Бердичеві депутати міськради хочуть заслухати на сесії представника "Укрпошти"

У Бердичеві депутати міськради хочуть заслухати на сесії представника “Укрпошти”

Останнім часом багатьох бердичівлян хвилює питання незадовільної роботи АТ «Укрпошта». Раніше було скорочено послуги поштарок, що ускладнює отримання споживачами кореспонденції. Окрім того, підприємство взяло курс на оптимізацію та масово закриває свої відділення у віддалених мікрорайонах міста. Це негативно впливає і на роботу центральних відділень, біля яких з самого ранку вистроюються довжелезні черги. Люди не можуть ні оплатити комунальні послуги, ні відправити листа чи отримати посилку.

На фоні успіхів таких українських компаній, як «Нова пошта» чи «Міст-експрес», ситуація навколо національного оператора поштового зв’язку державної форми власності видається дуже дивною. Адже поки їх конкуренти розширяються та освоюють міжнародні ринки, АТ «Укрпошта» зачиняє свої відділення та не може налагодити якісне обслуговування клієнтів.

Під час війни неорганізована робота підприємства АТ «Укрпошта» мабуть, мало б прирівнюватися до державної зради – переконаний депутат Бердичівської міської ради Денис Заремський. Йому важко уявити, щоб такі серйозні перебої з доставкою кореспонденції були, наприклад, під час ІІ світової війни. Адже по суті це – питання національної безпеки. Тим паче коли поштове підприємство отримало надважливе завдання по розсилці повісток.

Денис Заремський

«Чомусь влада в особі Бердичівського міського голови Сергія Орлюка, його заступників та інших відповідальних посадових осіб міської ради фактично самоусунулися від цієї проблеми. Так, ми розуміємо, що органи місцевого самоврядування не мають прямого впливу на державне підприємство. Але ж мають проводитися певні зустрічі та перемовини. Ми повинні переконувати, домовлятися, щоб зберегти поштові відділення у віддалених мікрорайонах та забезпечити населення якісними послугами «Укрпошти». Кілометрові черги – це неприпустимо, ми вже давно відійшли від цього. Як мінімум, ми маємо знати плани підприємства на майбутнє, щоб знати, до чого готуватися. Та цим, на жаль, ніхто не цікавиться – владі давно байдуже на проблеми пересічних містян» – обурений депутат.

Денис Заремський – єдиний з представників депутатського корпусу Бердичівської міської ради, хто переймається даним питанням та подав звернення з вимогою запросити на найближчу сесію міської ради відповідального представника АТ «Укрпошта» у Житомирській області, щоб депутати могли задати хвилюючі питання та отримати більше інформації про діяльність підприємства у місті Бердичеві. Також депутат доручив працівникам міськвиконкому розробити звернення до генерального директора АТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського, щоб донести до його відома вимоги бердичівлян.

Про результати розгляду поданого звернення та досягнуті домовленості між владою та «Укрпоштою», проінформуємо після проведення зустрічі.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img