Свіжі новини
ГоловнаСвітКолишній учасник One Direction загинув в Аргентині, випавши із балкона готелю

Колишній учасник One Direction загинув в Аргентині, випавши із балкона готелю

Колишній учасник бойз-бенду One Direction Ліам Пейн загинув в Аргентині. Співак випав із балкона готелю в Буенос-Айресі.

– Ліам Джеймс Пейн, композитор і гітарист, колишній учасник групи One Direction, загинув сьогодні після падіння з третього поверху готелю в районі Палермо, – ідеться в заяві місцевої поліції.

Тіло музиканта виявили у внутрішньому дворику готелю. В аргентинську столицю Пейн приїхав на концерт іншого колишнього учасника One Direction – Найла Горана. При цьому у розкладі туру відзначалось, що концерт в Буенос-Айресі відбудеться 2 жовтня.

– Наші серця абсолютно розбиті, і ми бажаємо багато світла і сили його сім’ї та близьким, – написала латиноамериканська філія MTV у своєму повідомленні в соцмережі X.

Прихильники співака зібралися біля готелю, де сталася трагедія

Ліам Пейн був відомий як учасник популярного британського бойз-бенду One Direction, до складу якого також входили Гаррі Стайлз, Зейн Малік, Луї Томлінсон і Найл Горан.  У 2015 році One Direction оголосила про перерву у своїй діяльності. Згодом Пейн випустив свій дебютний сольний альбом 2019 року під назвою “LP1”.

Протягом усієї своєї кар’єри співак відкрито говорив про свою залежність від алкоголю, до якої, за його словами, його підштовхнула популярність One Direction.

– Це складно, коли в тебе такий рівень слави, який був у нас у групі, – сказав він в інтерв’ю журналу Men’s Health Australia 2019 року. – Було багато людей, у яких були проблеми з психічним здоров’ям і які не отримували необхідної допомоги, і я думаю, що це невелика проблема в нашій індустрії. Це та ж сама нісенітниця, яка відбувається з усіма, яка відбувається з 70-х років. Ви знаєте, що це за пастки, і якщо вам пощастило, як мені, і ви змогли вибратися з цього сценарію і повернутися в нормальний стан, то ви знаєте, що це трохи інше.

У травні 2023 року Пейн оголосив про роботу над новим альбомом і планами  турне. Його тур мав розпочатися в Південній Америці у вересні 2023 року, але Пейн був змушений перенести заплановані дати після перенесеної ниркової інфекції. Останні кілька років він намагався побороти залежність, провів 100 днів у реабілітаційному центрі і прожив майже шість місяців у тверезості. 

Ліам Пейн (перший справа) у складі One Direction у 2010 році

Ліам Пейн у 2019 році

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img