Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаСуд заарештував черкаського прокурора, якого підозрюють у педофілії

Суд заарештував черкаського прокурора, якого підозрюють у педофілії

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід прокурору з Черкас, підозрюваному в педофілії. Затриманого відправили під варту на два місяці без права вийти під заставу.

– Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва повністю задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб, – повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

Українські силовики ім’я затриманого прокурора не називають, але видання, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, стверджує, що йдеться про Сергія Гармаша. За даними YouControl, Гармаш обіймає посаду начальника відділу процесуального керівництва із кримінальних проваджень слідчих територіального управління Державного бюро розслідування Черкаської обласної прокуратури.

Про затримання працівника прокуратури у Черкасах повідомили 17 жовтня у ГБР. У відомстві заявили, що слідчі викрили та задокументували “протиправну діяльність” працівника однієї з обласних прокуратур. Затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 155 “Вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку”, ч. 1 ст. 156 “Розбещення неповнолітніх” та ч. 3 ст. 156-1 “Домагання дитини для сексуальних цілей” Кримінального кодексу.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img