Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Великій Бердичівській мікроавтобус збив чоловіка, а біля Житомира Renault - на...

На Великій Бердичівській мікроавтобус збив чоловіка, а біля Житомира Renault – на смерть пішохода

У Житомирі та Житомирському районі в ДТП травмовано двох пішоходів, один з них загинув: поліція проводить розслідування.

Про це 17 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися 16 жовтня. На місцях подій працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції», – йдеться в повідомленні.

Близько 15:20 до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Великій Бердичівській у місті Житомирі. За попередньою інформацією, мікроавтобус «Citroen» під керуванням 30-річного містянина, рухаючись у напрямку вулиці Жуйка, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 81-річний житомирянин, отримав травми, його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Того ж дня близько 21:30 дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Глибочиці. Попередньо, 31-річний житомирянин, керуючи автомобілем «Renault», здійснив наїзд на чоловіка, який вийшов на автошлях. На жаль, пішохід, 41-річний житель обласного центру, загинув на місці події.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img