Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниSamsung Galaxy S21 FE – чому це ідеальний вибір

Samsung Galaxy S21 FE – чому це ідеальний вибір

Ринок сучасних смартфонів багатий та різноманітний. Зокрема українському покупцеві доступна величезна пропозиція від провідного бренду Samsung, електроніка якого по праву вважається однією з кращих в сегменті. Серед попуоярних девайсів корейського виробника можна виокремити Galaxy S21 FE – це стильний та інноваційний смартфон, який приємно вражає не тільки топовою якістю виконання, але й передовим технічним начинням.

Саме тому, коли у вас виникла необхідність обзавестися новим гаджетом, Galaxy S21 FE – саме те, що вам потрібно. Чому саме ця модель? Наведемо декілька вагомих аргументів, які варто врахувати в першу чергу.

Довершений дизайн

Смартфон підкорює серця користувачів з першого погляду, з першого доторку. Взявши апарат в руки, одразу розумієш: це саме той пристрій, про який завжди мріяв. Телефон має прогресивний та привабливий зовнішній вигляд. Цьому питанню виробник приділив левову частку уваги, відтак девайс вирізняється сучасним стилем та абсолютною довершеністю в кожній деталі. Крім того, покупець зможе обрати улюблений колір – білий, чорний, оливковий, фіолетовий.

Надпотужний процесор

На борту Samsung Galaxy S21 FE – восьмиядерний процесор Snapdragon 888 від Qualcomm, доповнений 6/8 Гбайт оперативної та 128/256 Гбайт вбудованої пам’яті.

Чип вирізняється високою продуктивністю та здатністю стабільно справлятися навіть з складними задачами: додатки відкриваються без затримок, ігри не «гальмують», а інтерфейс просто літає.

Чіткий дисплей

Смартфон має 6.4-дюймовий тачскрін, виконаний за передовою технологією Dynamic AMOLED 2X. Роздільна здатність екрана складає 2340х1080 пікселів, відтак на користувача очікує висока деталізація, максимальна чіткість та реалістичне відтворення кольорів.

Функціональна камера

Девайс укомплектований потрійною камерою на 12 + 12 + 8 мегапікселів та 32-мегапіксельною «фронталкою». Серед сильних сторін основної камери:

  • Сучасний фазовий автофокус;
  • Оптичний стабілізатор;
  • Трикратний гібридний оптичний зум;
  • Великий вибір фільтрів, опцій та інших “фішок”.

Автономність

Автономність смартфону забезпечує акумуляторна батарея місткістю 4500 мА/г з підтримкою технології швидкого заряджання. В режимі читання апарат здатен працювати упродовж 15 годин, в режимі перегляду відео – 12 год., а грати ігри вдасться протягом 5.30 год.

Крім цього, варто згадати і про захист від вологи, присутність сканера відбитку пальців, USB Type C, інфрачервоного порта, підтримку бездротової зарядки тощо.

Загалом Samsung Galaxy S21 FE – саме той флагманський смартфон, про вибір якого ніколи не шкодують. Пристрій передовий, має потужне начиння, топову продуктивність та всі ті опції, які притаманні преміальним девайсам.

До речі, рекомендуємо також звернути увагу на попередню лінійку – Galaxy S20 FE y.ua/smartfony/samsung-galaxy-s20-fe/c11258-f=1:349_1777:61575/, яка хоча і поступається деякими технічними параметрами новим версіям, однак володіють хорошим потенціалом, потужним начинням і мають помітно нижчі цінники.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img