Свіжі новини
ГоловнаПодіїВ одній з житомирських маршруток водій обматюкав виховательку з будинку інтернату з...

В одній з житомирських маршруток водій обматюкав виховательку з будинку інтернату з хлопчиком

Здавалось би, війна мала навчити чогось наших людей – добру, щирості, поваги, але, як кажуть: “горбатого могила справить”. Так, в одній з житомирських маршруток стався прикрий випадок з вихователькою, яка працює в будинку інтернаті та водієм, який дозволив собі образити жінку.

Про це в соцмережі написала очевидиця події.

“Я сьогодні вражена просто одним водієм №126 маршрутки, це яким потрібно бути, щоб обматюкати няню (виховательку інтернат будинку з інвалідом)!!

Історія: В с.Тетерівка є Інтернат будинку хлопців, вихователька з хлопцем заходить в маршрутку, щоб проїхати до амбулаторії в нашому селі, дає 10 грн (в нас по селі проїзд стільки коштує) за себе, та водій каже що за хлопця також потрібно платити, але ж то по правилах пільговиків інвалідів с 2 групою проїзд без коштовно, вихователька йому це сказала та в її адресу та адрес хлопця полилися матюки… Після того як вони вийшли на своїй зупинці хлопчина не встиг відійти від маршрутки та водій почав рух транспорту. Це вибачте просто ЖАХ Надіюсь що ШЕРІФ це прочитає“, – написала жінка.

В одній з житомирських маршруток водій обматюкав виховательку з будинку інтернату з хлопчиком
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img