Свіжі новини
ГоловнаПодіїКуди поїхати в Іспанію для лікування раку: топ 3 клініки

Куди поїхати в Іспанію для лікування раку: топ 3 клініки

Іспанія – затребуваний напрямок медичного туризму, особливо для лікування раку. Завдяки першокласному обладнанню та кваліфікованим медичним фахівцям Испания стала однією з найбільш відвідуваних країн серед медтуристів. Щороку сюди приїжджають люди зі 130+ країн. 
Clinics On Call – відомий постачальник послуг медичного туризму в Іспанії, який допомагає пацієнтам з усього світу отримати доступ до найкращих варіантів лікування раку в цій країні. Завдяки своїм знанням і досвіду вони надають пацієнтам індивідуальну допомогу в пошуку підходящої медичної установи і фахівця-онколога, що відповідає їхнім потребам.

Найкращі клініки Іспанії

У цій країні є кілька топових медцентрів, де успішно лікують онкологію:

  • Лікарня Текнон (Teknon) – одна з провідних клінік в Іспанії з лікування раку. Тут працює команда досвідчених онкологів і використовуються новітні технології діагностики та лікування, такі як таргетна імунотерапія, CAR T-клітинна терапія. Клініка також дотримується підходу, орієнтованого на пацієнта, і пропонує широкий спектр допоміжних послуг, включно з консультаціями з харчування та психосоціальною підтримкою.

  • Мережа клінік Кірон Салюд (Quiron Salud) має кілька філій по всій Іспанії, кожна з яких пропонує першокласне лікування онкології. Тут використовуються новітні технології, включно з роботизованою хірургією і протонною терапією, і працює команда висококваліфікованих онкологів. Мережа також приділяє велику увагу комфорту пацієнтів і пропонує цілу низку зручностей, включно з окремими палатами та якісним харчуванням.

  • Лікарня Наварри – ще одна затребувана клініка в Іспанії для лікування раку. Тут працює багатопрофільна команда онкологів, хірургів та інших фахівців, які спільно розробляють індивідуальні плани лікування для кожного пацієнта. У клініці також використовуються новітні технології, включно з точною медициною і мінімально інвазивною хірургією, і приділяється велика увага комфорту і догляду за пацієнтами.

Весь список найкращих клінік ви можете переглянути на сайті clinicsoncall.com.

Переваги медичного туризму

Останніми роками медтуризм в Іспанії стає дедалі популярнішим, особливо для лікування раку. Лікування раку за кордоном має низку переваг:

  • Медичні установи обладнані за останнім словом техніки, а лікарі навчені використовувати новітні методи лікування.
  • В Іспанії добре розвинена система охорони здоров\’я, в якій працюють висококваліфіковані лікарі та медичний персонал, що пропонують відмінну якість обслуговування. Медичні установи країни дотримуються суворих міжнародних стандартів, що гарантує пацієнтам найкраще обслуговування.
  • Однією з головних переваг медичного туризму в Іспанії – це доступ до найновіших методик лікування онкології. У цій країні пацієнти отримують інноваційну та ефективну терапію раку.
  • У деяких країнах час очікування лікування раку може бути тривалим. Медичний туризм дає змогу пацієнтам обійти довгі черги й отримати лікування набагато швидше, що потенційно підвищує їхні шанси на позитивний результат.

Організація поїздки від Clinics On Call

Clinics On Call – провайдер медичного туризму, який спеціалізується на наданні допомоги пацієнтам в організації поїздок на лікування раку в Іспанію. Компанія пропонує низку послуг, щоб зробити цей процес максимально простим і без стресу.

  • По-перше, координатори сервісу тісно співпрацюють із пацієнтами, щоб зрозуміти їхні потреби та уподобання. Вони надають інформацію про найкращі клініки та лікувальні курорти Іспанії, беручи до уваги такі фактори, як тип раку, стадія захворювання та історія хвороби пацієнта.
  • По-друге, Clinics On Call надає допомогу в організації поїздки. Це охоплює допомогу в отриманні візи, якщо це необхідно, бронювання авіаквитків, організацію транспортування в аеропорт і назад, а також розміщення в зручному і комфортному місці недалеко від медичного закладу.
  • По-третє, сервіс надає постійну підтримку і допомогу. Вони можуть організувати послуги перекладача, допомогти пацієнтам зорієнтуватися в системі охорони здоров\’я, а також надати інформацію про місцеві визначні пам\’ятки та розваги, щоб зробити їхнє перебування в країні приємнішим.

Платформа також тісно співпрацює з медичними закладами, щоб забезпечити скоординоване та безперешкодне лікування пацієнта. Отзывы про работу Clinics on Call у 99% позитивні, що мотивує пацієнтів звертатися саме сюди.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img