Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаСпортивний директор житомирського «Полісся» став головним тренером «Звягеля»

Спортивний директор житомирського «Полісся» став головним тренером «Звягеля»

Новим головним тренером професійного футбольного клубу «Звягель» призначено Юрія Максимова.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці клубу.

20 червня тренера було представлено команді.

«Юрій Максимов – легенда українського футболу! Як гравець забивав за Динамо Барселоні в Лізі чемпіонів. Розривав німецьку Бундеслігу. Як тренер вигравав Кубок Азербайджану, виводив полтавську Ворсклу в фінал Кубка України та в єврокубки. Кожна команда під керівництвом Максимова ставала сильнішою. Це топ-тренер, якого раді були б бачити в кожній, підкреслюю – в кожній – команді української Прем‘єр-ліги. Для нас честь, що відтепер Максимов – головний тренер Звягеля», – презентував нового тренера президент ПФК «Звягель», народний депутат Дмитро Костюк.

Останнім тренерським місцем роботи Юрія Максимова була полтавська Ворскла. В сезоні 2019/2020 він привів полтавців до фіналу Кубка України. Також в Прем‘єр-лізі Максимов тренував київську Оболонь, криворізький Кривбас, донецький Металург.

«Будемо спільно працювати над тим, щоб кожен гравець «Звягеля» прогресував. Мої двері для вас завжди відчинені, можете звертатися з будь-яких питань. Наша ціль – відкрити для вас двері у великий футбол на найвищий рівень», – звернувся до футболістів головний тренер Звягеля Юрій Максимов.

Ексголовний тренер «Звягеля» Руслан Скидан продовжить працювати та рости разом з клубом й займатися селекційною роботою в клубі.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img