Свіжі новини
ГоловнаПодіїКонцерт Павла Зіброва і подарунки для мешканців Житомира

Концерт Павла Зіброва і подарунки для мешканців Житомира

17 червня у Житомирі відбувся концерт всенародного улюбленця та Народного артиста України Павла Зіброва у рамках туру «З піснями до перемоги». Ініціатор і партнер туру ― національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV. SWEET.TV ― це наше, українське! Організатор туру ― агенція івентів «Садиба мьюзік» ― постачальник найкращих позитивних емоцій.

Пів року, з грудня 2022, улюблені артисти дають концерти у рамках туру на підтримку українців і ЗСУ. Організатори ставили перед собою дві великі і важливі мети. Допомогти українцям у цей важкий час акумулювати позитивні емоції, дати змогу відпочити душею і підтримати моральний дух нашого бойового тилу. Друга мета ― збір коштів для ЗСУ, адже гроші з продажу квитків йшли на закупівлю важливих речей і устаткування.

Загалом було зібрано понад 700 тис. грн. Частина цих коштів пішла на придбання автівки перемоги, яка у квітні вже була відправлена на передову до наших хлопців і дівчат допомагати виконувати бойові завдання. А інша частина коштів піде на закупівлю устаткування та речей першої необхідності, які найближчим часом будуть направлені на передову, про що ми відзвітуємо у наших соцмережах.

Павло Зібров запалив зал з першої пісні. Він вже понад 30 років є улюбленим виконавцем українців, а його вуса ― справжній бренд. «Це було неймовірно, це було чудово. Дякую велике», ― майже зі сльозами на очах подякувала глядачка організаторам концерту. Те, що Павло Зібров ― виконавець поза часом, говорить той факт, що на концерті були глядачі різних поколінь: і сиві українці, і молодь, і діти.

Подарунковий промокод на перегляд онлайн-кінотеатру SWEET.TV ― ZHYTOMYR

Усі глядачі концерту отримали від організатора туру, національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV, подарунки ― сертифікат на безкоштовний доступ до підписки на 1 місяць. Скористатися цим подарунком можуть і ті, хто не був на концерті ― достатньо зареєструватися у системі SWEET.TV і ввести промокод ZHYTOMYR. І глядачам стануть доступні 260+ каналів, 10000+ фільмів, мультики і серіали.

SWEET.TV відкриває доступ своїм глядачам до світових прем’єр українською мовою. На сервісі є «Аватар: Шлях води», «Шазам: Лють богів», «Людина-мураха та Оса: Квантоманія». І в червні список прем’єр поповнили стрічки «65» і «Підземелля та дракони: честь злодіїв». Багато фільмів кінозалу доступні глядачам у підписці. На SWEET.TV також одна з найбільших колекцій мультфільмів від провідних студій: Disney, Pixar, DreamWorks. А прямі контакти з кіностудіями дозволяють глядачам отримувати доступ до нових кінохітів у найкоротші можливі терміни.

Сьогодні кіно і телебачення виконують певним чином і терапевтичну функцію. Бо занурившись у світ пригод, подорожей, фантастичних історій і казкових оповідей, отримуєш змогу відпочити серцем і душею. Також фільми і мультики ― це розрада для малечі, яка дуже гостро сприймає все навколо і потребує казки, яка вкотре доведе, що добро переможе.
Дякуємо всім глядачам, які були на концерті і тим самим допомогли збільшити суму допомоги ЗСУ, дякуємо усім мешканцям Житомира, які допомагають нашим захисникам, ВПО, тваринам і тим, хто потребує нашої допомоги. Дякуємо всім українцям, бо разом ― ми сила.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img