Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаХто і навіщо нав'язує Україні канабіс?

Хто і навіщо нав\’язує Україні канабіс?

Розгортається нечувана боротьба за легалізацію канабісу. У середу голосування.

Адепти ідеї кажуть, що Україні потрібен медичний канабіс, аби знімать біль та боротися з деякими захворюваннями, зокрема Альцгеймером. Дійсно, ці ліки дійсно допомагають зняти біль та деякі симптоми. Гадаю, саме так лобістам вдалося вмовити Зеленського. Мабуть, показали фотки, де люди страждають від болю. Від такого хіба камінь не здригнеться.

Але це – маніпуляція.

Перейдіть за посиланням – і побачите закон не лише про обіг ліків, а ПРО КУЛЬТИВУВАННЯ КОНОПЛІ. Про вирощування у промислових обсягах.

Тобто, це не про допомогу. Це про бізнес. Вже третій рік цей бізнес штовхає нардеп Радуцький. Схоже, він вирішив скористатися війною та болем поранених, аби проштовхнути свій бізнес-задум.

Якби автори так хотіли допомогти людям, що страждають від болю – нехай би собі дозволили виписувати та вживати ліки. Для тих людей, хто цього потребує.

Але мета Радуцького та тих, хто разом із ним, – інша. Мабуть, вже готові бізнес-плани із вирощування канабісу в Україні. Десь на звільненій Херсонщині.

А тепер дайте відповідь: як в Україні справи із обертом наркотиків? Спитайте в дітей: у їхній школі хтось продає? Чи важко купити? Ви будете шоковані. Це величезний бізнес в Україні, від мету до трави. Контролюють цей оберт… самі знаєте, хто.

Тепер додайте до цього хаосу ще й вирощування канабісу у промислових обсягах. Чи хочете ви, щоб ваші діти жили в Україні, де вирощується канабіс, з сьогоднішнім рівнем контролю за розповсюдженням наркотиків?

Дякую депутатам, які не хочуть голосувати за закон у такому вигляді. Україні не треба додавати до усіх своїх проблем ще й проблему промислового вирощування канабісу.

Моя пропозиція до адептів така: Якщо хочете допомогти пораненим, дозвольте використовувати канабіоїди у медичній практиці. Це дійсно потрібно. Гадаю, САМЕ ЦЕ ПІДТРИМАВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

Сергій Лямець

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img