Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі електронні замки на дверях укриттів зроблять обов'язковою складовою ремонту

У Житомирі електронні замки на дверях укриттів зроблять обов\’язковою складовою ремонту

12 липня рішенням виконкому електронні замки на дверях укриттів в багатоповерхівках Житомирської громади зробили обов\’язковою складовою ремонту укриттів.

У рішення про виділення п’яти мільйонів гривень на ремонт укриттів в багатоповерхівках Житомира, ухвалене на позачерговій сесії міськради шостого червня, внесли зміни в частині фінансування. Зробили це, зі слів начальника управління житлового господарства міської ради Андрія Гуменюка, після консультацій з головами управляючих компаній та ОСББ.

“За новими пропозиціями першочергово виділяються гроші на проведення ремонту, заміну або встановлення вхідних дверей до підвальних приміщень. При цьому обов\’язково встановлюється обладнання та комплектуючі автоматизованої системи доступу до найпростіших укриттів. А вже після цього обов\’язкового пункту на вибір – ремонт або заміна аварійних ділянок внутрішніх загальнобудинкових мереж та ремонт чи відновлення внутрішнього електроосвітлення в підвальних приміщеннях. Отже, ми дійшли до того, що двері обов\’язково мають бути автоматично відчинені, після чого можна займатися ремонтом та покращенням внутрішнього стану підвалів”, – говорить начальник управління житлового господарства.

“Навіть якщо в укритті будуть всі зручності і навіть стоятимуть дивани і висітимуть килими – все не має жодного значення, якщо укриття закрите. Навіщо тоді взагалі потрібне таке зачинене укриття? Спочатку воно обов\’язково має бути відкрите, має бути доступ, а вже потім важливо те, що там всередині: як воно облаштоване, як там зроблений ремонт мереж і чи є там світло”, – каже Андрій Гуменюк.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img