Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаВ міській лікарні Бердичева мало не сталася трагедія?

В міській лікарні Бердичева мало не сталася трагедія?

Також хочу поділитися вам своєю історією, яка трапилася з моєю маленькою донечкою.

Моїй малечі 1 місяць від народження в дитини почалися раптові проблеми з травленням, не гаючи часу, ми звернулись в нашу міську лікарню, де нас поклали у дитяче відділення. Цілий день моїй малечі слухали, робили кардіограму, перевіряли тім\’ячко і вагу, зробили аналіз крові .

Дитині приписали крапельки і все. Покращення не було ніякого. Малечі ставало все гірше і гірше. В дитини почалось обезводнення. Ніхто не робив перевірку на ацетон. Коли я звернулась, щоб мене направили обласну лікарню Житомира мені сказали що ніхто ніякого направлення не дає, і давати не буде.

Відмовили у наданні швидкої, яка б доставила дитину у медичний заклад.

Все що я почула від лікарки Білоус: “НА ТОБІ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ МАРЧЕНКА ОЛЕГА ВОЛОДИМИРОВИЧА І ДОМОВЛЯЙСЯ З НИМ ПРО ТЕ ЩОБ ТВОЮ ДИТИНУ ЗАВЕЗЛИ НА ЖИТОМИР. АБО БЕРИ ТАКСІ І ВЕЗИ”. Ось таку відповідь і відношення я отримала в нашій лікарні. А якщо далі буду надоїдати, то вона пригрозила, що викличе поліцію.

Невже за таке відношення мій чоловік захищає нашу країну.

Невже діти військових повинні терпіти таке ганебне ставлення тай взагалі всі дітки.

Взявши малечу ми самостійно в ночі приїхали до Житомирської лікарні. Де оперативні лікарі відразу, не гаючи ні секунди, надали дитині всю необхідну допомогу, і цим врятували життя мої крихітці. В зв\’язку зі згаяним часом в нашій лікарні дитина була у важкому стані.

Я прошу всіх батьків не довіряйте життя своїх діточок не професіоналам. Тому що кожна секунда втраченого часу має велику ціну.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img