Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЧуднівщина - одна дорога, два світи, або як відремонтований шлях до будинку...

Чуднівщина – одна дорога, два світи, або як відремонтований шлях до будинку сільського голови

Чуднівщина - одна дорога, два світи, або як відремонтований шлях до будинку сільського голови

Вільшанська громада

Що коментують людини:

Якщо людину хочуть обгадити, то привід знайдуть обов\’язково. Кілька днів назад ще фотографувати садибу цього ж голови, котру він збудував своєю працею ще замолоду. Виклали б фото карповецьких доріг, які були до його головування, коли по вулицях можна було проїхати трактором. Він перше, що зробив в селі, ставши до посади, поремонтував вулиці, провів газ. Чомусь про це забули. Виклали 200 м заасвальтованої дороги по якій денно і нощно їздить людина, яка відгукується на перший поклик, на перший масштабний удар долі не тільки в ввіреному ОТГ, а і в країні.

– Коли вже буде справедливість на війну суки не ідуть гроші в свою користь використовують люди да говоріть вже щось

– В мене просто немає слів, як люди можуть вивернути будь-яку ситуацію. В ОТГ зроблено стільки роботи, стільки господарських рішень прийнято, що реально доводять правильність вибору голови ОТГ, але ж ні кусок асфальту перечеркує все, можна лити бруд скільки влізе. Кожному хто тут висловлюється, хочу запропонувати згадати Карпівці до приходу Мельника і зараз.

– Жаль що я знаходжусь у лікарні ато провезла б свою Надюшу на візочку, щоб сфотографували як мені добре дитину 17 років везти по цих ямах. Вона теж має право на повноцінне життя, але нажаль я вже багато років просила щось зробити з нашою вулицею . А віз і нині там тут мабуть люди не живуть і діти не ходять до школи і взагалі цей відрізок дороги мабуть є самим комунікабельний і ремонт тут зайвий .

– Шановні, а скажіть будь ласка, хто, що зробив для села? Почніть із себе.Випили каву стакан на дорогу, з\’їли морозиво, бумажку на дорогу, зробили для села парк відпочинку, посиділи в парку, насвинячили і пішли, і чекають, щоб хтось прибрав.та кожен біля своїх дворів кущі повирубуйте та обкосіть. А для села ні один голова стільки не зробив, як Аркадійович, а що зробив кожен з нас? Чекаємо, що хтось зробить.Зробив вулицю і молодець, а ви почніть з себе давайте хоть не ср..ти там де прибирають.

– Це як приказка : не роби – поганий і роби – поганий, все рівно обгадять. Всім не вгодиш.

– Я можу помилятись, але судячи з фото, то на одній вулиці асфальт, а на другій – шоссе. А шоссе – це шоссе, камінці та й годі.

– Дуже шкода, що за зроблене для людей ще й поливають брудом. Люди, схаменіться. В ОТГ багато сіл і роботи багато. На все потрібен час. В країні війна. Будьте добріші.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img