Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ приміщенні, де навчаються учні зруйнованого житомирського ліцею №25, впав шматок стелі

У приміщенні, де навчаються учні зруйнованого житомирського ліцею №25, впав шматок стелі

В одному із класів, де навчалися учні 25 ліцею, під час уроку частково впала підвісна стеля. Сталося це в ліцеї №33. Аудиторію закрили для обстеження.

Про це розповіла заступця керівника міського департаменту освіти Світлана Ковтуненко.

За її словами, на стелі у класі деформувалася частина пластикових плит, але вони не впали ні на учнів, ні на вчителя.

Що спричинило таку ситуацію, а відтак вплинуло на дискомфорт школярів — наразі досліджують у міському департаменті освіти. Клас поки що закрили.

“Ми закрили цей навчальний клас. Зараз також проводимо дослідження у всіх інших класах приміщення ліцею. Думаємо, що відшарування пластикової підвісної стелі могли спричинити ремонтні роботи під час заміни вікон улітку. Як відомо, у цьому ліцеї були частково пошкоджені вікна після детонації внаслідок удару дроном російськими військами поблизу Житомира 28 травня. Напевно, тоді через поштовхи були також частково деформовані і стіни”, — сказала Світлана Ковтуненко.

Після з\’ясування причин пошкодження стелі у приміщенні ліцею планують власними силами зробити ремонт. У яку суму це обійдеться міській казні, у департаменті освіти ще не підраховували.

У подальшому планують також обстежити внутрішнє оздоблення класів в інших ліцеях міста, — розповіла Світлана Ковтуненко

У ліцеї №33 другий навчальний рік поспіль навчаються учні ліцею №25, який був розбомблений 4 березня 2022 року російськими військами.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img