Свіжі новини
ГоловнаПодіїСуд постановив зробити усне зауваження чоловікові, який розлив червону фарбу перед будівлею...

Суд постановив зробити усне зауваження чоловікові, який розлив червону фарбу перед будівлею Житомирської міськради

17 жовтня Корольовський районний суд визнав винним та постановив зробити усне зауваження чоловікові, який 20 липня розлив червону фарбу перед будівлею Житомирської міськради.

Про це йдеться в постанові Корольовського районного суду.

Зокрема, в документі сказано, що суд розглядав матеріали, які надійшли з Житомирського райуправління поліції ГУНП в Житомирській області про притягнення чоловіка до відповідальності за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“20 липня 2023 року близько 08:40, перебуваючи поблизу входу до Житомирської міської ради, чоловік розлив на плитку “кров” (фарбу червоного кольору — ред.), тобто вчинив хуліганські дії. Під час розгляду справи в суді свою вину у вчиненні правопорушення чоловік визнав. Він пояснив, що це було попередження для житомирської місцевої влади, що кошти з бюджету Житомира використовуються не на потреби військових, а на потреби міста”, — йдеться у постанові суду.
Вивчивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в адмінпорушенні. Оскільки від дій чоловіка тяжких наслідків не настало, то чоловіка звільнили від адмінвідповідальності через малозначність вчиненого правопорушення. Суд постановив зробити усне зауваження чоловікові і закрити провадження в адміністративній справі.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img