Свіжі новини
ГоловнаПодіїЯк безпечно продати фуражну пшеницю онлайн?

Як безпечно продати фуражну пшеницю онлайн?

Для фермерів, чия спеціалізація — пшениця фуражна продаж агропродукції оптом через інтернет може суттєво спростити ведення бізнесу. Однак яким сервісом скористатися, щоб захиститися від потенційних небезпек онлайн-торгівлі? Відповідь однозначна — Glendeal.

Переваги Glendeal для продавців фуражного зерна

Це перший український маркетплейс, що спеціалізується на агропродукції. Він створений для того, щоб спростити комунікацію та торговельні відносини між виробниками й оптовими покупцями сільгосптоварів.

Чим корисний сервіс для фермера, що вирощує фуражну пшеницю? Переваг доволі багато:

  • можливість торгувати з будь-якого місця — достатньо мати інтернет;
  • доступ до широкого кола потенційних покупців, зокрема з-за кордону;
  • формат онлайн-торгів, що дозволяє реалізувати товар за прийнятною для себе ціною;
  • хороша нагода презентувати себе і свою продукцію для маловідомих фермерських господарств.

Якщо для онлайн-торгівлі вибрати платформу Glendeal, продавець агропродукції може бути впевнений у юридичній чистоті та повній прозорості угоди. Ще до початку торгів Гленділ ретельно перевіряє як потенційного покупця, так і продавця, а також представлений на торги товар.

Якість зерна оцінюють незалежні експерти, тож продавцеві не доведеться самостійно доводити покупцям, що його агропродукція дійсно відповідає заявленим характеристикам. Учасником договору купівлі-продажу виступає афільована компанія. Вона бере на себе роль гаранта, що продавець отримає за свій товар узгоджену суму, а покупець — продукцію належної якості в установлені терміни.

Як скористатися сервісом Glendeal?

Для того, щоб взяти участь у торгах на Гленділ в ролі продавця фуражної пшениці чи іншої агропродукції, необхідно лише зареєструватися на порталі й подати відповідну заявку. Для користувачів порталу 24/7 доступна сервісна підтримка, де можна отримати консультацію та допомогу в опануванні функцій агромаркетплейсу. А якщо не баритися й зареєструватися на сайті до завершення 2023 року, то ще можна встигнути скористатися можливостями електронної торгівлі безкоштовно.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img