Свіжі новини
ГоловнаПодіїНайжадібніші знаки зодіаку

Найжадібніші знаки зодіаку

Смітити грошима ― погано, з цим ніхто не сперечатиметься. Ощадливість і вміння заощаджувати ― позитивні риси характеру, але де та межа, за якою вони переходять у жадібність, і під якими сузір\’ями народжені ті, хто найбільш схильний цю межу перетинати? Щоб дізнатися, хто може заради грошей поступитися принципами, зіпсувати стосунки з людьми і зробити непристойні вчинки, читайте наш рейтинг найскупіших представників зодіаку.

12 місце. Гуляй, Вася!

Кого-кого, а Стрільцям дорікнути в жадібності точно не можна. Вони смітять грошима зі щирим задоволенням, ніколи не відмовлять у допомозі, пригостять бідних, подадуть жебракам і будь-яке свято відзначать на широку ногу. Намагатися напоумити їх безглуздо: Стрілець розлучається з готівкою легко і з посмішкою, тому навколо нього завжди в\’ються халявщики і приживали, але Стрільцям нічого не шкода. І, можливо, саме з цієї причини гроші так само легко повертаються до них, як і йдуть.

11 місце. Добре серце.

Водолії також не дуже дорожать грошима, доволі рідко мають серйозні накопичення і ніколи не займаються підрахунками доходів і витрат. А все тому, що дуже люблять піклуватися про тих, кого люблять або навіть просто щиро симпатизують. Порадувати іншу людину ― одне з найбільших задоволень для Водолія, він обожнює робити подарунки та бачити щасливі обличчя близьких. Заради цього моменту йому нічого не шкода, особливо ― “нікчемного металу”.

10 місце. Справляє враження.

Пріоритет Львів, що змушує їх легко розлучатися з грошима, ― це зовнішній ефект, який справляють на оточуючих розкішні подарунки, дорогі ресторани і шикарні речі. Імідж для Левів значить дуже багато, тому вони практично завжди готові витрачати значні суми на одяг і статусні аксесуари. Чоловік-Лев ніколи не поведе вподобану жінку в дешеве кафе, жінка-Лев нізащо не одягне дешеву біжутерію. Бажання приголомшувати й засліплювати у Левів у крові, і для них це коштує будь-яких грошей.

9 місце. Грамотні інвестиції.

Овнів не можна назвати скнарами, але вони виявляють дещо більше обачності у витратах. Овни щедрі, але не марнотратні і вміють розпорядитися грошима так, щоб їхні вкладення окупилися. З боку може здатися, що Овни витрачають надто багато, але насправді вони роблять це з розрахунком примножити вкладену суму. Особливість інвестицій Овна в тому, що він швидше вкладе гроші в людей, ніж у бізнес. Щедро опікуючись якоюсь людиною, він завжди розраховує на партнерство і взаємовиручку в майбутньому. І справді рідко помиляється у своїх розрахунках, оскільки непогано розбирається в людях.

8 місце. Усім ― шампанського!

Терези за своєю суттю ― справжні марнотрати, але з одним серйозним застереженням: якщо йдеться не про їхній власний, а про чужий гаманець. Усе, що взято в борг або подаровано від щедрот, буде розмотано з величезним задоволенням. Зароблені своєю працею гроші Терези цінують і бережуть, але те, що дістається на халяву, запросто спустять за один вечір без найменшого жалю як на себе, так і на друзів, приятелів або навіть незнайомців, це їм неважливо, аби ці гроші звідкись узялися без зусиль.

7 місце. Хвалько.

Скорпіон відкриє гаманець з радістю тільки в одному випадку: якщо йому це допоможе піднести себе суспільству з найбільш вигідного боку. Пустити пил в очі за допомогою витрат і справити враження багатія ― гідна мета в їхніх очах. Їм часто важливіше здаватися забезпеченими, ніж на ділі ними бути. Тому вони легко оплатять зовнішні атрибути достатку, але при цьому будуть нишком заощаджувати на чомусь такому, що приховано від сторонніх очей. Головне, щоб ніхто не здогадався, що їм взагалі доводиться рахувати гроші.

6 місце. Публіка аплодує.
Близнюки також небайдужі до думки оточуючих, тому якщо вам потрібні від них гроші, просіть публічно: на людях вони ніколи не відмовлять. Чого не скажеш про ситуації, коли їхня скупість неочевидна. Якщо ніхто не помітить, Близнюки можуть затиснути навіть дуже незначну суму. Головне, щоб ніхто не подумав про них поганого і не вважав скупердяями. Громадська думка для Близнюків украй важлива. Загальне захоплення їхньою щедрістю для них однозначно варте того, щоб витратитися.

5 місце. Боротьба протиріч.

Риби ― знак, представники якого коливаються між щедрістю і марнотратством і їх весь час кидає з однієї крайності в іншу. Сьогодні вони готові спустити все, що є в гаманці, а завтра впадають у стан “взимку снігу не допросишся”. У плані фінансів Риби ― люди настрою. Дуже важко вгадати, коли їх накриє напад марнотратства, а коли охопить жадібність і скупість. Але одна вірна ознака все-таки є. Риби дуже цінують прямі й конкретні запити. Якщо їм відкритим текстом зізнатися у своїй потребі або бажанні, Риби не зможуть відмовити. І пристойну суму позичать, і подарунок приємний із радістю зроблять.

4 місце. Утриманки й альфонси.

Так-так, багато представників знака Тельця зовсім не проти знайти постійного спонсора і купатися в розкоші за його рахунок. Вони не бачать абсолютно нічого поганого в тому, щоб витрачати гроші партнера в обмін на насолоду їхнім чудовим товариством. Утім, не можна не відзначити, що в разі справді важкої фінансової ситуації Тельці обов\’язково приборкають свої апетити і постараються допомогти вибратися з ями. Але щойно небо знову стане безхмарним, знову із задоволенням можуть сісти на шию.

3 місце. Кожну копійку ― в дім!

Раки ставлять на перше місце комфорт і затишок свого житла. Дім ― те місце, куди Раки вкладаються із задоволенням, але роблять це за рахунок економії на всьому іншому, включно з рідними і близькими. Не чекайте від Рака розкішних подарунків, дорогих ресторанів і відпустки на островах ― він радше купить нову техніку або меблі. Зате представники цього знака дуже гостинні ― адже так приємно похизуватися своєю ідеально облаштованою, затишною і красивою оселею.

2 місце. Собі, коханому.

Змусити Діву витратити гроші на щось непотрібне особисто їм ― абсолютно неможливо. У плані грошей це найбільш егоїстичний знак зодіаку. Побалувати себе ― завжди будь ласка, але теж у розумних межах. Купити собі дорогу і якісну річ ― із задоволенням. А от змусити їх розлучитися з грошима не на свою користь можна лише шляхом обману чи маніпуляцій. І то, щойно Діва схаменеться, вона одразу ж постарається відіграти все назад.

1 місце. Скрудж МакДак.

А на вершині нашого рейтингу перебуває абсолютний чемпіон зодіаку за скупістю ― Козеріг. Практичність і розважливість поширюється на всі сфери його життя, але найяскравіше проявляється у фінансових питаннях. Це справжні “скупі лицарі”, які навіть на свої особисті потреби ледве виділяють значущі суми і завжди неохоче відкривають гаманець. Статус ― єдине, у що вони готові вкладатися. Але перед кожною серйозною покупкою Козеріг витратить дні та години, вишукуючи знижки та порівнюючи найкращі пропозиції.

Знак зодіаку зумовлює вроджені схильності щодо ставлення до грошей, однак реальний фінансовий статус людини теж вносить свої корективи. Якщо грошей справді мало, навіть марнотрат постарається їх рахувати, а якщо з небес звалився мільйон ― навіть скнара не втримається від того, щоб почати смітити грошима, не слухаючи, що кажуть зірки, під якими він народився.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img