Свіжі новини
ГоловнаПодіїВід солдата на передовій – до лейтенанта: побратими розповіли історію військової служби...

Від солдата на передовій – до лейтенанта: побратими розповіли історію військової служби Вадима Поплавського з Житомирщини

Свій військовий шлях наш земляк із села Новий Завод розпочав 14 липня 2015 року із рядового солдата. Згодом став молодшим сержантом, сержантом, старшим сержантом, головним сержантом, молодшим лейтенантом і з 5 жовтня 2022 р. – лейтенантом. Його професійне зростання – це історія не лише про його індивідуальні здібності, але й про великі старання і важку працю, самовідданість та командний дух.

Від солдата, що стояв на передовій, – до лейтенанта, який керує іншими військовими. Він втілює в собі найкращі якості лідера та продовжує нести важливу місію захисту нашої України.

19 січня Вадиму Поплавському виповнюється 38 років. Побратими щиро вітають його з днем народження:

«Дорогий, хоробрий, веселий, працьовитий, надійний, винахідливий, жартівливий, енергійний і безцінний Друг. Хочемо Тебе привітати з днем народження, – пишуть у повідомленні військові побратими. – Оскільки Ти для нас дуже дорога людина, бажаємо Тобі життєвого успіху, щастя і здоров’я. Нехай всі Твої мрії перетворюються в плани, які без сумнівно виконуватимуться, знаючи про Твою цілеспрямованість, ми в цьому навіть не сумніваємося.

Бажаємо Тобі палкого і пристрасного кохання. Будь завжди оптимістичним, спокійним, веселим і доброзичливим. Ми безмежно раді, що знайомі з Тобою і тому дуже цінуємо нашу дружбу. Нехай на Твоєму життєвому шляху зустрічаються лише гідні люди, а всі інші просто проходять повз. Всього найкращого, що є на світі, бажаємо ми Тобі сьогодні. Зі святом, Друже!».

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img