Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі та в районі на автозаправних комплексах шукають робітників, - служба...

У Житомирі та в районі на автозаправних комплексах шукають робітників, – служба зайнятості

Автозаправні комплекси у Житомирі, Зарічанах та поблизу Левкова потребують поповнення. Наразі є вакансії операторів АЗК (продавці-касири), старшого кухаря і кухаря та працівників лінії роздачі. Заробітна плата від 12700 до 19000 грн.

Про це інформує Житомирська обласна служба зайнятості.

“Оператори АЗК працюватимуть у прикасовій зоні, здійснюватимуть продаж палива та супутніх товарів. Графік роботи: одна зміна денна з 8 до 20, друга нічна з 20 до 8, потім два вихідні дні і.т.д. Наявність у кандидатів досвіду в роздрібній торгівлі або сфері обслуговування буде перевагою.

У старшого кухаря – 5-ти денний графік роботи. Він має організовувати роботу команди на кухні, слідкувати за процесом приготування та якістю страв, контролювати терміни придатності продуктів, товарне сусідство і т.і. Потрібен досвід роботи.

Кухар готуватиме страви згідно з технологічними картами, контролюватиме терміни та умови зберігання продукції, видаватиме готові страви. Бажано з мінімальним досвідом роботи кухарем або помічником кухаря.

Працівники лінії роздачі потрібні для обслуговування гостей відповідно до стандартів сервісу. Вони рекомендуватимуть страви відвідувачам, видаватимуть їх, а також відповідатимуть за чистоту робочого місця. Бажано з мінімальним досвідом у сфері обслуговування”, – йдеться у повідомленні.

За довідками звертатись у Житомирська філія Житомирського обласного центру зайнятості за адресою: м. Житомир, площа Польова, 6 а, тел. відділу кар\’єрного консультування (098)-662-27-24.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img