Свіжі новини
ГоловнаПодіїЧому занепав ЕКО-маркет в Житомирі?

Чому занепав ЕКО-маркет в Житомирі?

Він зʼявився на вулиці Черняховського (тепер Леха Качинського) у Житомирі одним із перших.

Це був просторий, розкішний, багатофункціональний торговий центр, з окремою парковкою і закритою стоянкою. Житомирянам він сподобався відразу, маркет кожну годину відвідувало більше сотні покупців. Втім така ідилія тривала не довго, вже десь напередодні російського повномасштабного вторгнення в «Еко-маркеті» стало помітно менше людей, а в середині 2022 року більшість його прилавків і стелажів стали пустими. Які причини?

Однозначну відповідь нині дати важко. Однак, найкращі експерти – містяни, що користуються послугами маркету. Чимало із них серед причин занепаду називають невмілу роботу менеджменту: завжди більші ціни, ніж в тому ж АТБ чи СІЛЬПО (житомиряни тепер їх часто порівнюють).

А один поважний пенсіонер Микола Васильович, що живе поруч, повідомив, що тут його раніше декілька разів навіть «обманювали», мовляв, коли купляв пиво, то на прилавку ціна була однією, а на чеку при розрахунку пробивали іншу, трохи більшу. Й так було декілька разів. Продавці, правда, чемно вибачались, але не всі покупці тоді таку «заміну цифр» помічали. Зрозуміло, що такі «операції» відштовхнули багатьох постійних клієнтів.

Тепер «ЕКО-маркет» намагається повернути втрачену довіру покупців: овочі і фрукти, наприклад, тут помітно подешевшали, алкогольні вироби також. В інтернеті зʼявилися обʼяви про заміну вакансій, маркет набирає новий персонал. Зрушення почались, поменшало, наприклад, порожніх стелажів, трохи побільшало людей, але, мабуть, слід зробити більше, наприклад, поремонтувати бетонні сходи при вході. Адже саме з цього починається формуватися враження про господарів і власників закладу.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img