Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Бердичівщині завершили розслідування крадіжки мільйона гривень у військового

На Бердичівщині завершили розслідування крадіжки мільйона гривень у військового

Нагадаємо, подія сталася наприкінці червня: військовослужбовець на залізничному вокзалі у райцентрі познайомився з молодою парою. Під час спільного відпочинку новий знайомий викрав банківську картку захисника та скористався нею для придбання цінних речей та будівельних матеріалів. Поліцейські вилучили все придбане та затримали 26-річного чоловіка.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігурант спочатку дізнався у 55-річного захисника пароль до його банківського застосунку. Тоді ж здійснив кілька переказів невеликих сум на свій рахунок. А згодом непомітно витягнув з кишені власника банківську картку.

Про це 3 жовтня інформує Бердичівський районний відділ поліції.

“Надалі придбав чужим коштом прикраси для дружини, нові меблі та побутову техніку, а також закупив будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт у будинку. Загалом витратив близько мільйона гривень.

Днями під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури досудове розслідування було завершено, фігуранту вручено обвинувальний акт, а матеріали направлено до суду.

Обвинуваченому інкриміновано ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

За вчинене чоловікові може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img