Свіжі новини
ГоловнаПолітикаНа Житомирщині підписали договір про співробітництво між Миргородською та Звягельською громадами

На Житомирщині підписали договір про співробітництво між Миргородською та Звягельською громадами

8 жовтня представники Звягельської та Миргородської громад поставили підписи під договором про співробітництво, відкриваючи нову сторінку у відносинах між містами-побратимами.

Ця угода, підтримана проєктом USAID “ГОВЕРЛА”, стала черговим кроком у зміцненні партнерства між містами-побратимами, розповіли у Звягельській міській раді. Мета співпраці — реалізація спільного проєкту “Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Миргородської та Звягельської громад”. Проєкт спрямований на поглиблення співпраці в галузі енергоефективності, підвищення якості муніципальних послуг і сталого соціально-економічного розвитку обох громад.

Після підписання угоди відбувся круглий стіл, під час якого представники обох громад обговорювали виклики та перспективи сталого розвитку, ділилися досвідом впровадження енергоефективних ініціатив.

У рамках візиту гості мали змогу ознайомитися з ключовими соціальними об’єктами Звягеля, зокрема відвідали Центр розвитку дитини “Дельфін”, реконструйований гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб, створений за підтримки НЕФКО, а також реабілітаційне відділення багатопрофільної лікарні.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img