Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі працівники "Зеленбуду" досі прибирають наслідки негоди

У Житомирі працівники \”Зеленбуду\” досі прибирають наслідки негоди

У Житомирі продовжують ліквідовувати наслідки буревію, який вирував уночі проти 28 жовтня. Станом на друге листопада працівники КП “Зеленбуд” прибрали повалені внаслідок вітру дерева та кущі на 160 локаціях.

Про це розповів заступник керівника КП “Зеленбуд” Володимир Савченко.

“Починаючи із 28 жовтня, на адресу міського інформаційного центру надійшло понад сто заявок від жителів міста із повідомленнями про аварійні ситуації. За однією заявкою значилося по два-три пошкоджені або повалені дерева. На 160 локаціях працівники підприємства виконали роботи”
, — сказав Володимир Савченко.

За словами заступника керівника КП “Зелебуд”, зрізані гілки, колоди та щепу везуть на підприємство, де їх сортують, а згодом використовують для потреб підприємства.

“Використовуємо для власних потреб: для опалення адміністративного корпусу та тепличного господарства. У теплицях ми вирощуємо квіти для того, щоб навесні посадити їх на міських клумбах. Щепу заготовлюємо для компосту. І ще — передаємо заготовки Спеціалізованому комбінату комунально-побутового обслуговування. Там вони використовують її на кладовищі”, — сказав Володимир Савченко.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img