Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаАтака "Шахедів" по Харкову: серед постраждалих є діти, сталася масштабна пожежа

Атака \”Шахедів\” по Харкову: серед постраждалих є діти, сталася масштабна пожежа

Внаслідок ворожої атаки із застосуванням ударних дронів по Харківській області цієї ночі сталися серйозні пожежі. Наймасштабніший був у Харкові. Серед потерпілих є діти.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олега Синєгубава та Державну службу з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

Чиновник уточнив, що російські окупанти завдали Харкова удару близько 00:45 попередньо чотирма дронами-камікадзе типу “Шахед”. Внаслідок ворожої атаки були:

– пошкоджено 2 гаражі, 4 легкові автомобілі та господарську споруду, будівлю СТО, швейний цех, що не діє, та житловий будинок;
– частково зруйновано навчальний заклад.

“Відбулися пожежі. До медиків звернулося 8 харків\’ян із гострою реакцією на стрес, у тому числі 2 дітей . Отримали допомогу на місці. Поранення ніхто не отримав”, – розповів голова ОВА.

Атака "Шахедів" по Харкову: серед постраждалих є діти, сталася масштабна пожежа
Атака "Шахедів" по Харкову: серед постраждалих є діти, сталася масштабна пожежа

Як зазначили в ДСНС, внаслідок масованої атаки противника із застосуванням “Шахедів” по Харкову та області сталося 5 пожеж, а наймасштабніша пожежа виникла в одному з районів Харкова.

У цьому районі міста вогнем було охоплено:

-адміністративна будівля,
-діюча будівля швейного цеху,
-СТО,
-гаражі,
-8 автомобілів,
-житловий будинок на загальній площі понад 1000 кв.м.

“Була загроза поширення полум\’я на інші будівлі. Пожежа локалізована, триває ліквідація”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img