Свіжі новини
ГоловнаСвітНа кладовищі в Бердичеві жінка викинула сміття біля могил Героїв-Захисників

На кладовищі в Бердичеві жінка викинула сміття біля могил Героїв-Захисників

– Просто не можу не написати. Вчора на кладовищі сталась дуже неприємна ситуація, моя мама була на могилі у брата – нашого захисника, який віддав своє життя за нас всіх. Десь об 11 ранку, якась ОСОБА жіночої статі, бо це не людина, прийшла викинути своє сміття у військовий сектор, прямо біля могил наших хлопців.

На що їй мама зробила зауваження, що тут не смітник і показала, що за 30 метрів стоять контейнери для сміття. (при чому сміття систематично вивозиться і контейнери рідко бувають повні). Ця ОСОБА, не звертаючи уваги на прохання, демонстративно кинула своє сміття саме біля могил хлопців.

Не розумію, як так можна відноситись до загиблих, тим більше до наших захисників, які заплатили таку велику ціну, віддали свої життя, щоб ми та наші діти могли жити на своїй землі і ти ,тв…на, і твоє потомство теж. Думаю, що ти прочитаєш цей допис, то запам\’ятай, що все в цьому житті повертається. Бог тобі суддя. І дуже просто образити жінку, яка щойно поховала сина.

Якби тобі зробив зауваження чоловік, то, не думаю, що б ти собі таке дозволила. Ким треба бути взагалі, щоб таке робити – прибрати на могилі у своїх родичів і викинути сміття біля могил захисників. Ось із-за таких ОСІБ виростають гори сміття в різних місцях. Ми не дозволимо зробити смітник біля могил військових і наступного разу може бути по іншому. – написала у соціальній мережі Фейсбук Вікторія Костюк.

Що про це пишуть в інтернеті:

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img